Londonski Chelsea je danas potvrdio slanje službene ponude za engleskog reprezentativca Waynea Rooneya na adresu Manchester Uniteda. Kako su objavili, ponuda je isključivo novčana i ne predviđa nikakvu razmjenu igrača.


Povratnik na mjesto menadžera Chelsea Jose Mourinho je još prošlog tjedna rekao kako iznimno cijeni Rooneya, koji je zbog ozljede zadnje lože morao napustiti predsezonsku turneju svoje momčadi, koja se trenutno nalazi u Australiji.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Engleski su mediji posljednjih dana špekulirali kako bi u ponudu za Rooneya mogla biti uključena mogućnost razmjene igrača, po kojoj bi na Old Trafford preselili David Luiz ili Juan Mata, no iz kluba su to danas opovrgnuli.

"Chelsea danas može potvrditi kako je jučer poslana pisana ponuda Manchester Unitedu za transfer Waynea Rooneya. Iako su uvjeti ponude povjerljivi, da bismo izbjegli bilo kakve sumnje i suprotno onome što je navodno rečeno na konferenciji za novinare u Sydneyu, predložena kupovina ne uključuje transfer ili posudbu bilo kojeg igrača iz Chelsea u Manchester United." objavljeno je iz Chelsea.

{fshare}