Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers je još jednom ustvrdio kako je urugvajski reprezentativac Luis Suarez igrač pod ugovorom s Liverpoolom, te će i sljedeće sezone nositi dres kluba s Anfielda, unatoč njegovim drugačijim prohtjevima.


Suarez je u nizu različitih izjava ovog ljeta nedvosmisleno dao do znanja upravi Liverpoola da želi napustiti Anfield, oni ga nemaju namjeru prodati, te su odbili ponudu Arsenala, za koju se špekulira kako je iznosila oko 35 milijuna eura.

Suarez je ovog tjedna imenovan među 27 igrača koji će krenuti na predsezonsku turneju po Indoneziji, Australiji i Tajlandu, no odobren mu je dodatni odmor, kao i još dvojici igrača, te će se ostatku momčadi priključiti tijekom turneje.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Govoreći na konferenciji za novinare u Jakarti, Brendan Rodgers je rekao: "Luis Suarez je sjajan igrač i on je i dalje igrač Liverpoola. Bez obzira na to o kojem se igraču radi, nijedan igrač nije veći od Liverpoola. Luis je vrlo važan član ove momčadi i veselim se ponovnoj suradnji s njim ove sezone, nakon što je imao tako sjajnu prošlu sezonu. Puno je bilo špekulacija o Luisovom odlasku u neki drugi klub, ali kao što sam rekao, on je i dalje igrač Liverpoola. Imali smo ponudu koja nije bila ni blizu onoga na koliko procjenjujemo njegovu vrijednost. On je jedan od najboljih napadača na svijetu. Naravno da on želi raditi i igrati na najvišoj razini, ali osim ako se nešto dramatično ne dogodi, on će ostati u Liverpoolu."