Menadžer Tottenhama André Villas-Boas za subotnju prijateljsku utakmicu protiv Espanyola priprema momčad bez velškog reprezentativca, a čini se kako je on sve bliže transferu u madridski Real, nakon što je i direktor kluba Sir Keith Mills priznao kako ga neće moći zadržati ukoliko on doista želi otići.


U razgovoru za list Evening Standard Mills je naglasio kako Tottenham svakako želi zadržati Balea, no priznao je kako to možda neće biti moguće, pa bi londonski klub ipak mogao dobiti najveću odštetu u povijesti nogometa.


"Ako igrač po svaku cijenu želi otići, jako je teško natjerati ga da ostane. Vidjeli smo to već u drugim klubovima. Čak i ako ima ugovor, ne možete nekoga natjerati da igra za vas." rekao je Mills.

Bale s Tottenhamom ima ugovor do ljeta 2016. godine, ali sve je jasnije kako on želi preći u Real, koji je spreman ponuditi rekordnu odštetu u iznosu od nevjerojatnih 100 milijuna eura, čime bi potuklil vlastiti rekord koji su postavili kad su 2009. godine za oko 90 milijuna eura iz Manchester Uniteda doveli Cristiana Ronalda.