Novi menadžer Manchester Citya Manuel Pellegrini s velikim samopouzdanjem ulazi u predstojeću sezonu engleske Premier lige, te tvrdi kako je njegova momčad, nakon dovedenih pojačanja u ovoljetnom prijelaznom roku, najjača u ligi.


Pellegrini je od Roberta Mancinija naslijedio momčad koja je ovog ljeta pojačana dolascima Fernandinha, Jesusa Navasa, Alvara Negreda i Stevana Jovetića, dok je klub napustio tek Carlos Tevez. Ukupni troškovi za nove igrače popeli su se na gotovo 100 milijuna eura, a Čileanac je uvjeren kako će se to pokazati dobro uloženim novcem.

"Mislim da imamo najbolju momčad u Engleskoj. Kupili smo četiri važna igrača, a već smo imali vrlo dobru momčad i vjerujem da smo je s ova četiri igrača puno pojačali. Nadamo se kako ćemo od prve domaće utakmice protiv Newcastla početi pobjeđivati i pokušat ćemo ovdje donijeti još jedan trofej." rekao je Pellegrini navijačima okupljenima na druženju pred početak nove sezone.


Na ovom skupu je Pablu Zabaleti uručena nagrada za najboljeg igrača kluba prošle sezone, a i Argentinac je sličnog mišljenja kao i njegov novi trener.

"Mogu garantirati svima kako smo radili doista naporno u pripremama za novu sezonu i željni smo trofeja, te želimo nešto osvojiti ove sezone. Atmosfera u svlačionici je sjajna. Želimo novom menadžeru i njegovom stožeru puno sreće." rekao je Zabaleta.