Napadač Manchester Uniteda Robin van Persie je odbacio tvrdnje koje su se jutros pojavile u pojedinim medijima i koje su govorile kako je on nezadovoljan suradnjom s novim menadžerom Davidom Moyesom.


Van Persiea je u redove Manchester Uniteda proteklog ljeta doveo Alex Ferguson, a novinar Daily Stara David Woods je ustvrdio kako je Nizozemac prijateljima rekao da ga novi menadžer David Moyes 'tek treba uvjeriti u svoje sposobnosti'.

Međutim, van Persie je odmah reagirao i za list De Telegraaf izjavio: "Sjajno je raditi s novim menadžerom. On ima svoj vlastiti stil i svoje metode i to mi se sviđa. Radimo jako naporno od dana kad smo krenuli na turneju po Aziji i Australiji. To će rezultirati dobrim utakmicama, to je sigurno. U klubu vlada vrlo dobra atmosfera. Ja sam zadovoljan Moyesovim stilom. On sam vodi treninge, blisko kontaktira s igračima i svojim osobljem, jako nas dobro priprema za sljedeće protivnike. To nas drži u kondiciji, a on je u klub donio novu glad za uspjesima."


Van Persie je dobro otvorio novu sezonu, postigavši dva gola u utakmici Community Shielda protiv Wigana, a onda i u prvoj utakmici Premier lige protiv Swansea. Međutim, protiv Chelsea i Liverpoola nije uspio zabiti nijedan gol, a Woods je ustvrdio kako je njegova svadljivost u utakmici protiv Liverpoola rezultat frustracije Moyesom, citiravši navodnu izjavu Van Persievog prijatelja: "Robin nije sretan, a kad je tako, onda on to ne može skriti na terenu. Kad je frustriran, on je u stanju napraviti neku glupost, a to se moglo vidjeti protiv Liverpoola. On osjeća kako nije isto pod novim menadžerom i nedostaje mu suradnja s Fergiem, pod čijim je vodstvom doista volio raditi. Neke od Moyesovih metoda treninga mu se ne sviđaju."

{fshare}