Srpski reprezentativac u redovima Manchester Citya Aleksandar Kolarov kaže kako je sretan u tom klubu, te nema namjeru mijenjati sredinu u skorije vrijeme, a želja mu je s ovim klubom osvojiti i naslov prvaka Europe, nakon što je prije dvije sezone osvojen onaj u Engleskoj.


Kolarov je u City došao iz talijanskog Lazia 2010. godine, a protekle sezone nije imao zagarantirano mjesto u početnoj postavi, pa se dosta često spominjala mogućnost njegovog odlaska iz kluba, iako je ipak skupio pristojnu minutažu.

U posljednje vrijeme govori se o tome kako bi se mogao vratiti u Italiju, i to u redove Juventusa, koji je za njega navodno spreman poslati ponudu u siječanjskom prijelaznom roku, no dvadesetsedmogodišnji lijevi bočni nogometaš kaže kako u dogledno vrijeme nema namjeru napuštati Etihad stadion.


"Bilo je puno govora o Juventusu, ali ja nikad nisam poželio otići. Imam još dvije godine ugovora sa Cityem i koncentriran sam na naporan rad na treninzima i to da dam svoj maksimum kad dobijem priliku za igru. Sretan sam u Cityu, tako da ćemo vidjeti što će se dogoditi. Ja sam profesionalac i pokušat ću nešto osvojiti ove sezone." rekao je Kolarov.

City je i ove sezone jedan od glavnih kandidata za titulu prvaka u Engleskoj, no Kolarov želi nešto osvojiti i na međunarodnom planu.

"Liga prvaka je važna za nas. Prošla sezona nije bila uspješna, ali sada imamo dobru skupinu i možemo proći dalje. Manuel Pellegrini je ostvarivao jako dobre rezultate u Ligi prvaka s Villarrealom i Malagom, ima dosta iskustva i to će nam biti od koristi." dodao je Kolarov.