Nakon što je u subotnjoj pobjedi protiv Crystal Palacea rezultatom 2:0 upisao svoj premierligaški debi u dresu Manchester Uniteda zamijenivši u 67. minuti Ashleya Younga, mladi nogometaš engleskog prvaka Adnan Januzaj kaže kako sada ima još veću glad i spreman je dati sve za klub kad dobije priliku.


Osamnaestogodišnji nogometaš je dobro iskoristio ovu priliku i sada se nada kako će uskoro uslijediti nova.

"Osjećao sam se sjajno i šokirano, jer sam igrao oko 25 minuta, a to je bila moja prva ligaška utakmica. Mislim da sam odradio neke dobre stvari, ali to je tek moj debi, tako da moramo nastaviti dobro raditi na terenu. Doista cijenim naše navijače, oni su mi dali malo snage kad sam ulazio na teren. Jako sam sretan." rekao je Januzaj za klupsku televiziju.

"Nadao sam se kako ću postići gol, ali pokušavao sam uraditi ono što je najbolje za momčad i ono najbolje što mogu. Naravno, želim igrati više utakmica i nadam se da ću uskoro ponovno dobiti priliku igrati za prvu momčad. Ako budem imao priliku, dat ću sve od sebe za klub." dodao je mladi belgijski reprezentativac.


Nakon utakmice menadžer David Moyes je otkrio kako je razmišljao o tome da Januzaju priliku da već od prve minute, te je objasnio zašto on do sada u natjecateljskim utakmicama na početku sezone nije dobio priliku povrditi sjajne igre iz pripremnih utakmica.

"Adnan napreduje brže od očekivanja. Dao bih mu priliku i ranije da su utakmice bile prikladnije, ali početak Premier lige je bio prilično težak. Odlučio sam ga danas uvesti u igru ako se ukaže prilika, a razmišljao sam čak i o tome da ga stavim u igru od početka." rekao je Moyes.

"Njegova igra nakon ulaska na teren pokazala je da bi to bilo ispravno. On je napravio puno dobrih stvari, dobro se kretao s loptom. Dečko će biti sjajan igrač, tek mu je osamnaest godina i ima veliki talent." dodao je Moyes.