S domaćim porazom od Evertona u srijedu Manchester United je zaokružio mini ciklus od tri utakmice u kojima je osvojio samo dva boda, pa iskusni Ryan Giggs od svojih suigrača traži brzu reakciju i povratak na pobjedničke staze.


Samo 22 osvojena boda nakon četrnaest odigranih utakmica u Premier ligi za Manchester United predstavlja najgori početak sezone od one 2001./2002., koju su na kraju ipak završili kao trećeplasirani, s deset bodova zaostatka za osvajačem naslova prvaka Arsenalom.

Jasno je, stoga, kako ova sezona nije još u potpunosti izgubljena za branitelje naslova prvaka, ali Giggs je svjestan kako njegova momčad sebi više ne smije dopuštati bilo kakve kikseve.


"Ne smijemo se predugo sažalijevati. Čeka nas domaća utakmica protiv Newcastlea sutra i nadamo se da ćemo ostvariti drugačiji rezultat. U dobroj smo formi, samo trebamo prebroditi ovo razočaranje i krenuti dalje." rekao je Giggs.

Velšanin je uvjeren kako njegova momčad do kraja sezone može dostići i dvanaest bodova trenutnog zaostatka za vodećim Arsenalom.

"Nadajmo se kako možemo ponovno početi osvajati bodove, ali moći ćemo bolje procijeniti situaciju oko nove godine. Imali smo nekoliko razočaravajućih rezultata u posljednjih par tjedana. Igre nisu bile tako loše. Možda samo ne koristimo svoje prilike onako kako bismo trebali. To se ponovilo u nekoliko utakmica ove sezone. Kad smo bili najbolji, nismo koristili svoje prilike. Ako to uradite u ovoj ligi, bivate kažnjeni." dodao je Giggs.