Tim Sherwood je danas imenovan menadžerom Tottenhama do kraja sezone 2014./2015., nakon što je prije nekoliko dana privremeno zamijenio Andrea Villas-Boasa, koji je dobio otkaz.


"Iznimno smo oklijevali s odlukom da na sredini sezone radimo promjene na poziciji menadžera, ali osjetili smo da je to u najboljem interesu kluba. Imamo sjajnu momčad i dugujemo im trenera koji će iz njih izvući ono najbolje i omogućiti im da procvjetaju i uživaju u snažnom, uzbudljivom završetku sezone. Imali smo sreće zbog činjenice da smo u klubu imali tako talentiranog trenera kakav je Tim Sherwood. Vjerujemo da on ima i znanje i želju da momčad povuče naprijed." rekao je predsjednik Tottenhama Daniel Levy.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Posljednjih se dana s londonskim klubom povezivao veliki broj poznatih i iskusnih trenera, poput Louisa van Gaala i Fabia Capella, ali u klubu su se ipak odlučili dati priliku Sherwoodu, bivšem nogometašu ovog kluba, kojemu je ovo prvi samostalni trenerski posao, nakon što je još od 2008. godine radio kao pomoćnik u stručnom stožeru, najprije Harrya Redknappa, a onda i Andrea Villas-Boasa.