Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers tvrdi kako nema namjeru poslati Victora Mosesa natrag u Chelsea prije nego što mu na kraju sezone istekne jednogodišnja posudba, unatoč špekulacijama koje su se pojavile u posljednje vrijeme.


Naime, nigerijski reprezentativac je proteklog ljeta sa Stamford Bridgea preselio na Anfield u nadi kako će u Liverpoolu imati više prilika za igru, ali to se nije dogodilo, pa je od listopada započeo samo dvije utakmice.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Moses je proteklog vikenda u kup utakmici protiv Oldhama zamijenjen već na poluvremenu, što je potaknulo priče i o narušenom odnosu između dvadesettrogodišnjeg nogometaša i Rodgersa ovog tjedna, ali bivši menadžer Swansea sve to opovrgava.

"Neće biti nikakvog otkazivanja posudbe. Victor i ja smo razgovarali nekoliko puta ovog tjedna i objasnio sam mu svoje razloge zbog kojih sam ga zamijenio. On od tada odlično radi. Vidio sam razliku u njegovom radu. Zadovoljan sam načinom na koji je odgovorio na to. On mi je jasno dao do znanja da mu se sviđa ovdje, unatoč pričama koje sam čuo. Ja ga poznajem i znam da želi pomoći momčadi. On želi pokazati da može igrati utakmice." rekao je Rodgers.