Novi nogometaš Manchester Uniteda, Juan Mata, kaže kako nikad neće zaboraviti svoj debi u dresu Uniteda na Old Traffordu, koji je upisao u prošlotjednoj pobjedi protiv Cardiffa.


Španjolski reprezentativac je bio i dio momčad koja je u subotu doživjela poraz na gostovanju kod Stokea, u svojoj drugoj utakmici za United, no on se radije prisjeća one prve nakon dolaska iz Chelsea u najskupljem transferu u povijesti tog kluba.

"Prijem je od strane ljudi u klubu bio sjajan. I suigrači i navijači su učinili da se od prvog dana osjećam kao kod kuće. Što se nogometa tiče, svi se nadamo da ćemo ući u seriju dobrih rezultata i popeti se prema vrhu ljestvice Premier lige. Tjedan je počeo pobjedom protiv Cardiffa. Bila je to moja prva utakmica u Unitedu i to na Old Traffordu. Mogu vam sa sigurnošću reći da tu večer nikad neću zaboraviti. Prijem od strane navijača je bio nevjerojatan. A ovacije kad sam izlazio iz igre... zadivljujuće. Čovjek se naježi." napisao je Mata na svom blogu na grada360.com.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Nažalost, nismo pobijedili i u drugoj utakmici, kod Stokea. To je nezgodan stadion, a vjetar nije bio od pomoći igranju nogometa, ali iskreno mislim da nismo zaslužili izgubiti. Bili smo doista nesretni kod njihovog prvog gola, a to pokazuje kakva je utakmica bila. Izjednačili smo i osjećali smo da možemo pobijediti, ali odmah smo primili i drugi gol iz ničije lopte. Imali smo dobre prilike, ali nismo uspjeli zabiti. Vratili smo se kući bez bodova, s osjećajem da jednostavno više ne smijemo gubiti ovakve utakmice."

"Nadam se da će taj komadić sreće koji nam je nedostajao doći na našu stranu, jer se borimo čak i s ozljedama. U Stokeu su nam dvojica stopera morali napustiti teren prije poluvremena. Ali, kao što sam već rekao, siguran sam da ćemo započeti dobar niz i ostvariti bolje rezultate." dodao je Mata.