Kapetan engleskog premierligaša Manchester Uniteda Nemanja Vidić potvrdio je kako neće potpisati novi ugovor s tim klubom, te će na kraju sezone 2013./2014. napustiti Old Trafford.


U izjavi koju je srpski stoper dao za službenu stranicu Manchester Uniteda, rekao je:

"Ovo je posljednja godina mog ugovora i proveo sam osam divnih godina ovdje. Razdoblje provedeno u ovoj velikom klubu će uvijek biti najbolje godine moje karijere. Nisam nikad mogao ni zamisliti da ću osvojiti petnaest trofeja i sigurno je kako nikad neću zaboraviti fantastičnu večer u Moskvi, sjećanja koja će živjeti u meni i navijačima zauvijek.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Međutim, odlučio sam kako ću otići iz kluba na kraju sezone. Želim sebi priuštiti novi izazov i pokušati izvući svoj maksimum u godinama koje dolaze. Ne razmišljam o mogućnosti ostanka u Engleskoj, jer je jedini klub za kojeg sam ikad ovdje htio igrati Manchester United i imao sam sreću biti dio ovog kluba tako puno godina. Imam nekoliko opcija za prelazak i odabrat ću onu koja je najbolja za mene i za moju obitelj.

Sada ću sve svoje napore usmjeriti igranju za Manchester United i dati najviše što mogu za momčad do kraja sezone. Nadam se da će ovo zaustaviti sve daljnje špekulacije oko moje budućnosti."