Menadžer Chelsea Jose Mourinho obožava biti u centru pozornosti, a danas je način za to pronašao nazvavši menadžera Arsenala Arsena Wengera 'specijalistom za neuspjehe'.


Arsene Wenger je ranije danas izjavio kako je ovogodišnji naslov prvaka sada u rukama Chelsea, te ga jedinooni mogu izgubiti, čega se Mourinho plaši, a to se nije svidjelo Mourinhu, koji je posljednjih dana govorio kako njegova momčad još uvijek nije spremna za osvajanje naslova.

Na pitanje novinara da prokomentira Wengerovu tvrdnju o tome kako se plaši neuspjeha, Mourinho je odgovorio: "Arsene Wenger je specijalist za neuspjehe, ne ja."

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Na drugu Wengerovu tvrdnju, kako je Chelsea taj koji sada može izgubiti naslov prvaka, Portugalac je odgovorio: "Aktualni prvak je Manchester United, tako da je Manchester United vlasnik naslova prvaka do trenutka kad ga matematički ne izgube. Samo Manchester United ove sezone može izgubiti naslov, nitko drugi."

Mourinho nije stao na tome, pa je dodao: "Realnost je da je Arsene Wenger specijalist jer - osam godina bez osvojenog trofeja - to je neuspjeh."