Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers otkrio je kako već pravi planove za ljetni prijelazni rok, a priznao je i kako ima dvije varijante, u ovisnosti o tome hoće li se njegova momčad plasirati u Ligu prvaka sljedeće sezone ili ne.


Liverpool je trenutno u dobroj poziciji za plasman u Ligu prvaka, s obzirom da pred posljednjih nekoliko mjeseci sezone imaju šest bodova prednosti ispred petoplasiranog Tottenhama.

Rodgers po svaku cijenu želi okončati petogodišnje izbivanje Redsa iz najjačeg europskog natjecanja, te kaže kako je to vitalno kako bi na ljeto uspjeli dovesti one igrače koje žele, budući da prošlog ljeta zbog toga nisu uspjeli dovesti igrače poput Henrikha Mkhitaryana, Diega Costu i Williana.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Morate planirati kako biste ostvarili uspjeh. To je nešto što mi već radimo. Nema sumnje da se s plasmanom u Ligu prvaka otvara tržište igrača drugačije kvalitete." rekao je Rodgers za Liverpool Echo.

"Mi sigurno ne sumnjamo u sebe, ali ipak moramo imati dva plana spremna. Nema sumnje da će na prijelazni rok utjecati to gdje ćemo završiti sezonu i hoćemo li se plasirati u Ligu prvaka. Mi znamo gdje nas može dovesti povratak u Ligu prvaka. Ako se ne plasiramo tamo, ipak ćemo na ljeto pokušati pojačati momčad." dodao je Rodgers.