Iz londonskog Arsenala su potvrdili kako su njihovi vezni nogometaši Aaron Ramsey i Santi Cazorla potpisali nove višegodišnje ugovore, kao što je i najavljeno kad su prije nekoliko dana nove ugovore potpisali Per Mertesacker i Tomas Rosicky.


Dvadesettrogodišnji Ramsey je bio pokretačka snaga momčad Arsenala na početku sezone, kad je postigao trinaest golova u 27 utakmica, ali ozljeda zadnje lože drži ga izvan terena već više od dva mjeseca.

Šest godina stariji Cazorla je prošle sezone proglašen igračem sezone, a u sličnom je ritmu nastavio i ove sezone, pa je i on nagrađen novim ugovorom.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Presretan sam zbog potpisivanja novog ugovora. Ovdje sam već šest godina i jako sam sretan. MIslim da smo u dosadašnjem dijelu sezone pokazali koliko smo kvalitetni i u kojem smjeru ovaj klub želi ići. Ja želim biti dio toga, dio nečega posebnog u Arsenalu. Imamo sjajnu momčad za koju vjerujemo da može napraviti velike stvari." rekao je Ramsey.

"Jako sam sretan zbog toga što sam potpisao novi ugovor s Arsenalom. Ovaj klub me čini jako sretnim - menadžer, suigrači, fantastični navijači, stadion i cijela organizacija ovdje. Proveo sam sjajne trenutke otkako sam došao ovdje prije gotovo dvije godine i mislim da možemo biti važan faktor u borbi za velike trofeje u godinama koje dolaze, a to mi je važno." rekao je Santi Cazorla.