Vezni nogometaš Liverpoola Jordan Henderson vjeruje kako će se pet preostalih utakmica njegove momčadi na domaćem terenu do kraja sezone pokazati 'velikim' utakmicama u utrci za naslov prvaka Engleske.


Redsi večeras na Anfieldu dočekuju Hendersonov bivši klub Sunderland, a momčad menadžera Brendana Rodgersa želi s pobjedom i tri nova boda ponovno preskočiti na ljestvici Manchester City i primaknuti se na bod zaostatka vodećem Chelseau.

S obzirom da na Anfield do kraja sezone trebaju još stići Chelsea, Manchester City i Tottenham, Henderson je pozvao svoje suigrače da i u preostalim utakmicama nastave igrati jednako dobro na domaćem terenu kao i u dosadašnjem dijelu sezone.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Uvijek nam nedostaje igranje na domaćem terenu. Volimo igrati na Anfieldu, posebno ove sezone. To je za nas sjajan domaći teren i navijači su fantastični cijele sezone. Samo moramo tako nastaviti do kraja sezone. Imamo još pet utakmica na domaćem terenu i to će biti velike utakmice za nas, ali siguran sam da će i navijači i mi biti spremni za njih. Veselimo se tome." rekao je Henderson.

Sunderland večeras na Anfield dolazi bez posuđenog igrača Liverpoola Fabia Borinija, a Henderson vjeruje kako će to biti veliki gubitak za goste.

"Mislim da će im on jako nedostajati, da budem iskren. Jasno je da sam gledao nekoliko utakmica Sunderlanda i mislim da je Fabio bio izvanredan. On im daje energiju, radi doista naporno i prava je prijetnja za gol. Puno će im nedostajati, ali oni imaju i druge dobre igrače koji ga mogu zamijeniti. Mi se moramo samo koncentrirati na sebe i nastaviti raditi prave stvari." dodao je Henderson.