Menadžer Arsenalovog napadača Oliviera Girouda, Michael Manuello, odbacio je medijske špekulacije o mogućem odlasku dvadesetsedmogodišnjeg francuskog reprezentativca s Emirates stadiona na kraju sezone.


Posljednjih su se tjedana pojavile špekulacije kako Giroudova supruga inzistira na njegovom povratku u Francusku zbog nevjere dokazane slikama iz hotela objavljenim u tabloidima, ali Manuello tvrdi kako u tome nema istine, te nije kontaktiran od strane bilo kojeg kluba.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Glasine o Olivieru ne iznenađuju, s obzirom na to da on ima sjajnu sezonu. I ja sam čitao priče o Juventusu i Romi, ali istina je da nije bilo nikakvog kontakta s tim klubovima, kao ni s bilo kojim drugim. Juve je bio zainteresiran, to je istina, ali to je bilo prije njegovog prelaska u Arsenal. On se osjeća jako ugodno u Londonu i u klubu su zadovoljni s njim. Mislim da nema mogućnosti da bi on mogao promijeniti klub. Na kraju sezone ćemo se sastati s predstavnicima uprave Topnika i razgovarati o produženju ugovora." rekao je Manuello.

Giroud je jučer postigao gol protiv Swansea za koji se činilo da će biti pobjednički, prije nego što je Mathieu Flamini zatresao vlastitu mrežu u završnici utakmice i spasio goste poraza. Topnici sada imaju šest bodova manje od vodećeg Chelsea, a sljedećeg vikenda na Emiratesu dočekuju Manchester City.