Vezni nogometaš Liverpoola Joe Allen smatra kako navijači tog kluba mogu dati veliki doprinos rezultatima momčadi do kraja sezone, pohvalivši ih za potporu pruženu u srijedu za vrijeme utakmice protiv Sunderlanda.


Navijači naoružani transparentima i zastavama dočekali su autobus s momčadi ispred ulaza na Anfiel prije utakmice protiv Sunderlanda, a glasna potpora unutar stadiona započela je već za vrijeme zagrijavanja.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Otkako sam ja u Liverpoolu, ovo je vjerojatno najbolja podrška koju smo imali. Ta podrška od strane navijača donosi nam veliku prednost. To je jedan od razloga zbog kojih smo tako dobri ove sezone na domaćem terenu. Razlika u našim domaćim rezultatima u odnosu na prošlu sezonu je velika, a navijači imaju važnu ulogu u tome.

Veselimo se tome što će oni imati važnu ulogu i u nastavku sezone. Nisam znao da nas planiraju dočekati ispred stadiona, bilo je to veliko iznenađenje. Podrška je bila sjajna od trenutka kad je autobus stigao pred stadion do posljednjeg zvižduka." rekao je Allen.