Vratar Chelsea Petr Čech kaže kako ga ne brine mogućnost da se njegov mlađi kolega Thibaut Courtois odluči na ljeto vratiti u taj klub s posudbe u madridskom Atleticu, što je mogućnost koja se sve glasnije spominje u posljednje vrijeme.


Courtois s Atleticom ugovor o posudbi ima do kraja sljedećeg mjeseca, dok mu ugovor s Chelseaem istječe za dvije godine. Belgijski reprezentativac je najavio kako će sljedećeg tjedna objaviti čiji će dres nositi sljedeće sezone, ali trenutni broj jedan na Stamford Bridgeu kaže kako potencijalni povratak Belgijanca neće promijeniti njegov stav prema poslu.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ako prvog dana priprema Thibaut Courtois bude ovdje, onda će biti ovdje. Ako ne bude, ne bude. To neće ništa promijeniti. Ja ću u svakom slučaju morati biti bolji od bilo koga tko mi bude konkurencija kako bih zadržao mjesto u momčadi. Ako se on vrati i ako bude bolji od mene, onda ću mu čestitati, ali tko zna što će biti? Ja se ne plašim. Nisam budala pa da mislim kako sam ovdje deset godina ili kako ću biti još pet tek tako." rekao je Čech za Daily Mail.