Nakon što je spasio Chelsea od ispadanja u četvrtfinalu Lige prvaka pogotkom u završnici utakmice protiv Paris Saint-Germaina, Demba Ba je poručio svom menadžeru Joseu Mourinhu kako nije u pravu kad kaže da nema pravog napadača u momčadi, budući da ima trojicu, kakve bi poželjelo puno drugih klubova.


"Ne zanima me nikakva osveta. Možda Mourinho nema napadače kakvi se njemu sviđaju, ali ja znam da ima trojicu sjajnih napadača i mislim da bi ih puno drugih klubova željelo imati u svojim redovima." rekao je Ba nakon utakmice.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Ba, koji je po ulasku na terenu bio jedini rođeni Parižanin na terenu, je izjavio: "Ja sam sretan, sretan što sam nas oslobodio. Nisam puno dobivao šansu ove sezone, ali sam je sada iskoristio. Ovo je prvi put da sam poželio da PSG izgubi utakmicu i upravo sam ja zabio gol, nasreću za Chelsea. Sretan sam zbog Chelsea, ali teško mi je bilo vidjeti njih kako gube, posebno kad je na drugoj strani jedan od mojih najboljih prijatelja, Yohan Cabaye."

"Eden Hazard mi je cijeli dan govorio: 'Večeras je tvoja večer'. Malo sam se plašio Paris Saint-Germaina, jer su nakon njihovog trećeg gola u Parizu svi mislili da su oni već u polufinalu. Čak mi je i moj mlađi brat to govorio, a kad je Eden Hazard morao napustiti igru, navijači PSG-a su već mislili da su prošli dalje. Kad je Eden izlazio, čuo sam ih kako pjevaju 'Mi smo u polufinalu'." dodao je Ba.