Menadžer Evertona Roberto Martinez odbacio je špekulacije kako bi dvadesetogodišnji vezni nogometaš Ross Barkley mogao preseliti u redove gradskog rivala Liverpoola, nakon što su jedne britanske novine objavile vijest kako će Redsi na adresu susjeda poslati ponudu vrijednu oko 45 milijuna eura.


"Ako bismo vjerovali tim špekulacijama - već smo odbili ponudu Manchester Uniteda vrijednu 60 milijuna eura, tako da sigurno nećemo prihvatiti 45 milijuna eura od Liverpoola. Mislim da je ugodno pričati o takvim špekulacijama, jer mislim da to pokazuje koliko dobro naši igrači igraju i to su za nas na neki način komplimenti." rekao je Martinez.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Španjolac je odbacio i priče koje mladog braniča Johna Stonesa povezuju s drugim klubovima, dodavši kako je u potrazi za novim pojačanjima za sljedeću sezonu, kad će imati priliku igrati i Ligu prvaka zadrže li trenutnu četvrtu poziciju na ljestvici.

"Napredujemo u potrazi za mladim talentima i karakterima koji mogu poboljšati našu momčad. Uvijek to pokušavamo napraviti, u svakom prijelaznom roku." dodao je bivši menadžer Wigana.