Kapetan Manchester Uniteda Nemanja Vidić večeras će odigrati svoju posljednju utakmicu u dresu ovog kluba na Old Traffordu, a njegov suigrač iz posljednjih osam i pol godina Patrice Evra, koji je kao i Vidić u United stigao u siječnju 2006. godine, kaže kako je tužan zbog njegovog odlaska.


Bivši srpski reprezentativac je već dogovorio prelazak u redove milanskog Intera, dok je Evrina budućnost u redovima Manchester Uniteda još uvijek pod znakom pitanja.

"Bolno je izgubiti Vidu. Po mom mišljenju, on je sjajan stoper. Kad vidite da igrač poput Vidića odlazi iz kluba, osjećate se doista tužno." rekao je Evra.

Dvojac je imao težak početak karijere u Engleskoj, a Evra se prisjetio jedne posebno teške utakmice. No, obojica su se vrlo brzo prilagodili i postali temelj obrane koja je godinama bila jedna od najboljih u europskom nogometu.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Kad govorim o Vidi, to je kao da govorim o sebi. Došli smo u klub u isto vrijeme. Sjećam se da je prva utakmica bila posebno teška. U jednoj utakmici smo igrali zajedno za rezervnu momčad. Bili smo tako loši! Rene Meulensteen je bio trener rezervne momčadi i obojicu nas je izveo iz igre! Nakon toga smo u svlačionici razgovarali i govorili: 'Oh, zašto smo došli u Manchester United? Trebali bismo se vratiti u svoje stare klubove!'"

"Bio je to težak trenutak, ali držali smo se zajedno. Bili smo smješteni u istom hotelu i zajedno smo išli na treninge, a zajedno smo osvajali i trofeje. Doista sam tužan što ostajemo bez njega."