Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers dogovorio je s tim klubom potpisivanje novog ugovora, čiji detalji bi trebali biti poznati prije posljednje utakmice sezone protiv Newcastlea u nedjelju, ali vjeruje se kako bi novi ugovor trebao vrijediti do 2018. godine.


41-godišnji Sjeverni Irac je na Anfield stigao iz Swansea 2012. godine, a prema trenutno važećem ugovoru s Liverpoolom je bio vezan do sljedećeg ljeta, uz mogućnost produljenja suradnje za dodatnih godinu dana.

Nakon osvajanja sedmog mjesta u svojoj debitantskoj sezoni, Rodgersova momčad je ove sezone postala ozbiljan kandidat za osvajanje naslova prvaka, a iako su kompromitirali svoje šanse domaćim porazom od Chelsea i remijem na gostovanju kod Crystal Palacea u ponedjeljak, teoretski će biti u igri za trofej sve do posljednje minute sezone.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ove sezone igrači su omogućili navijačima da sanjaju o tituli, a za klub ove veličine i snage biti na vrhu ljestvice s bodom prednosti tjedan dana prije kraja sezone znači da nikad ne znate što se može dogoditi. Obećavam da ćemo se, dok sam ja ovdje, uvijek boriti do posljednjeg daha i nećemo se predati prije kraja utakmice protiv Newcastlea." rekao je Rodgers pred igračima i članovima kluba okupljenima na večeri dodjele klupskih nagrada.

"Ponedjeljak navečer je bio težak trenutak. Da ste bili u svlačionici, osjetili biste koliko je to značilo svima. Najvažnije je zapamtiti da putovanje na kojem smo ima i dobrih i loših trenutaka, ali kroz sve njih se moramo držati zajedno, jer je to način na koji Liverpool funkcionira. Završit ćemo sezonu najbolje što možemo i nastaviti stremiti prema vrhu." dodao je Rodgers.