Nakon vrlo loše prve sezone u redovima Manchester Uniteda, u koji je iz Evertona stigao posljednjeg dana prošloljetnog prijelaznog roka, belgijski reprezentativac je navijačima ovog kluba obećao puno bolje igre sljedeće sezone.


Fellaini je u šesnaest premierligaških utakmica ove sezone, u kojoj je imao i puno problema s ozljedama, upisao samo jednu asistenciju, što je izazvalo velike kritike na njegov račun od strane bivših igrača, ali i samih navijača.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Međutim, dvadesetšestogodišnji nogometaš ističe tromjesečno izbivanje s terena zbog ozljede kao glavni razlog za njegove loše igre.

"Sljedeće sezone ću pokušati pokazati što znam. Kad ova sezona završi, počet ću pripreme za sljedeću sezonu i ona će biti dobra. Moramo biti zdrav i spreman za igru kako bih bio dobar. Mogu igrati čak i kad sam ozlijeđen, ali kondicija nije jednaka. Ove sezone sam bio ozlijeđen tri mjeseca i to je bilo teško razdoblje za mene. Kad dođete u novi klub, želite igrati, želite ostati unutar momčadi, a kad ne možete igrati teško je čak i gledati utakmice." rekao je Fellaini.