Bivši brazilski reprezentativac Cafu, koji je dugi niz godina bio ponajbolji desni bočni igrač na svijetu, kaže kako svog legitimnog nasljednika po stilu igre vidi u mladom nogometašu Liverpoola Jonu Flanaganu.


Dvadesetjednogodišnji Flanagan je ove sezone na pravi način iskoristio priliku koja mu se ukazala, pa su ga navijači Liverpoola počeli uspoređivati s legendarnim Brazilcem, koji im je sada i sam dao za pravo.

Cafu je uživo gledao Flanagana u posljednjoj utakmici Premier lige protiv Newcastlea proteklog vikenda, a nakon toga je izjavio:

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"On je dobar igrač, još je mlad i još se razvija, ali već dobija pohvale u Liverpoolu, a možda će uskoro dobiti priliku i u reprezentaciji. On će biti sjajan igrač za englesku reprezentaciju u budućnosti.

Prvi put sam čuo za njega gledajući utakmice Premier lige i prateći njegove igre, uz druge igrače. Onda sam čuo kako neki govore da je on Liverpoolov Cafu. Stoga nema ništa bolje nego doći i uslikati se sa svojim nasljednikom.

On ima brzinu, snagu i odlučnost. On je pravi sportaš koji nkad ne odustaje. To je upravo ono što sam i ja nekada činio, za mene nije bilo izgubljene prilike, niti umora. Takav stil vidim i u njemu.

Nadam se da će nastaviti ovim putem i osvojiti onoliko trofeja koliko sam ih i ja osvojio."