Momčadi Intera trebat će nekoliko pojačanja za sljedeću sezonu, a jedan od igrača koji se dovode u vezu s ovim klubom je i mladi Englez Tom Ince, nogometaš drugoligaša Blackpoola, koji je proteklu sezonu proveo u redovima premierligaša Crystal Palacea.


Blackpool je Inceu ponudio novi ugovor, s obzirom da mu postojeći istječe na kraju sljedeće sezone, no moguće je da dvadesetdvogoišnji nogometaš ipak krene stopama svog oca, koji je dvije sezone bio član Intera.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Inceu je mogućnost odlaska u inozemstvo primamljiva, a kao primjer mladog britanskog igrača koji je igrački profitirao od odlaska u inozemstvo navodi Garetha Balea.

"Nevjerojatno je i samo biti doveden u vezu s Interom. Povijest koja je tamo vezana s mojim ocem... to je san, doista san. Samo ime Inter, povijest kluba, statura kluba. Volio bih se iskušati u inozemstvu. Pogledajte Garetha Balea - njegov primjer pokazuje da je nekad bolje ostvariti takav transfer dok ste još mladi. Moram osigurati da, gdje god budem sljedeće sezone, postanem bolji igrač. Ima još puno stvari koje mogu naučiti i postati bolji, ali i sami interes takvog kluba je fantastičan." rekao je Ince za Daily Mail.