Napadač Manchester Uniteda Danny Welbeck je izrazio nesigurnost što se tiče njegove budućnosti u tom klubu, budući da nije želio odgovoriti na novinarsko pitanje o tome hoće li ovog ljeta napustiti Old Trafford.


Za Welbecka je trenutno glavna preokupacija pokušati izboriti mjesto na popisu 23 igrača izbornika Roya Hodgsona na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Brazilu, dok su klupska pitanja trenutno u drugom planu.

Govoreći za Telegraph, Welbeck je rekao: "Možda u reprezentaciji imam nešto više slobode u igri nego u Unitedu. Frustrirajuće je kad želite igrati na određenoj poziciji, a ne dobivate priliku za to. Ali isto je i svakom drugom igraču kad igra na poziciji koju ne voli."

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Na izravno pitanje hoće li zbog toga ovog ljeta napustiti Manchester United, Welbeck je odgovorio: "Radije ne bih odgovorio na to pitanje."

Jasno, ukoliko ostane u klubu Welbeck će imati priliku raditi s novim menadžerom Louisom van Gaalom, koji će i na Svjetskom prvenstvu u Brazilu imati priliku gledati u akciji nekoliko svojih budućih igrača.

"Prilično sam siguran da će gledati. Ja sam uvjeren u svoju sposobnost da mogu napraviti ono što se od mene traži. Na svjetskom prvenstvu želim pokazati svoju kvalitetu." dodao je Welbeck.