Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers očekuje kako će njegova momčad biti težak protivnik svima sljedeće sezone u Ligi prvaka, natjecanju u kojemu će i on imati svoj menadžerski debi, a u koje se Liverpool vraća nakon petogodišnjeg izbivanja.


Rodgers je danas za dobre rezultate momčadi u upravo završenoj sezoni nagrađen novim ugovorom, nakon što je u klub stigao u lipnju 2012. godine.

Liverpool je naslov europskog prvaka osvajao pet puta, no ovog puta u grupnu fazu natjecanja neće ući kao nositelj, pa će već na startu imati težak posao protiv nekih od najjačih europskih momčadi. Rodgers se nada kako će atmosfera na Anfieldu biti od pomoći njegovoj momčadi u tim utakmicama.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Igrat ćemo Ligu prvaka sljedeće sezone, a naš san i cilj je osvajanje Premier lige. To je ono što želimo napraviti. Pokazali smo ove sezone da se za to možemo natjecati. Uz neka nova pojačanja na ljeto, vjerujemo da se ponovno možemo boriti za titulu prvaka." rekao je Rodgers za službenu stranicu kluba.

"Moj cilj je bio ponovno uspostaviti Liverpool kao jedan od vodećih klubova europskog i domaćeg nogometa i na dobrom smo putu da to ostvarimo. Imao sam tu sreću da sam ranije mogao uživo gledati utakmice Lige prvaka na Anfieldu i to je uistinu spektakularno.

Možete osjetiti podršku koji igrači dobivaju. U razdoblju koje sam proveo ovdje, u velikim utakmicama, navijači su doista pokazivali koliko su strastveni i koliko sjajne navijače imamo. Doista se veselimo utakmicama Lige prvaka. Znamo da u Ligi prvaka, ako uspijemo odigrati dobro u gostima, kod kuće će nas biti jako teško pobijediti, zbog navijača i kvalitete momčadi." dodao je Rodgers.