Nakon niza špekulacija o njegovom mogućem odlasku u redove Paris Saint-Germaina, čini se kako je belgijski reprezentativac Eden Hazard odlučio stati tome na kraj, najavivši svoj ostanak u londonskom Chelseau i sljedeće sezone.


Iz Chelsea su otkrili kako će Hazard sljedeće sezone nositi dres s brojem deset na leđima, a Belgijac je izrazio svoje zadovoljstvo i poručio kako će ga navijači Chelsea i sljedeće sezone moći gledati na Stamford Bridgeu.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Jako sam zadovoljan zbog toga što ću moći nositi dres s brojem deset u Chelseau. To je moj omiljeni broj i broj koji sam navikao nositi u reprezentaciji, ali i broj koji su nosili neki od mojih heroja dok sam bio dijete, poput Zinedinea Zidanea. Nadam se da će mi taj broj donijeti puno sreće u budućnosti i veselim se tome što će me navijači gledati u dresu s brojem deset sljedeće sezone." izjavio je Hazard za službenu stranicu Chelsea.

Dres s brojem deset prethodno je nosio Juan Mata, koji je u siječnju preselio u Manchester United. Hazard je od dolaska u Chelsea na ljeto 2012. godine za 40 milijuna eura za taj klub postigao 30 golova i tome pridodao 34 asistencije.