Belgijski reprezentativni napadač Romelu Lukaku kaže kako se nada da će u Brazilu imati sjajno svjetsko prvenstvo, a nakon toga igrati u nekom novom klubu, budući da je čelnicima londonskog Chelsea već rekao kako želi otići iz kluba.


Lukaku je u Chelsea stigao iz Anderlechta 2011. godine, ali još nije u tom klubu proveo jednu kompletnu sezonu, budući da je dva puta odlazio na uspješne posudbe, prvo u West Bromwich Albion, a zatim prošle sezone u Everton.

Iako je na Goodison Parku postigao petnaest premierligaških golova, čini se kako u Chelseau ne računaju ozbiljno na njega, a situaciju će mu svakako otežati najavljeni dolazak Diega Coste iz madridskog Atletica.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Upravo je taj klub jedan od onih koji bi dvadesetjednogodišnjeg nogometaša voljeli vidjeti u svojim redovima, a on sam otkriva kako će u Brazilu pokušati impresionirati veliki broj klubova koji su već pokazali interes za njega.

"Znate Chelsea, oni svake sezone kupe novog napadača. Sjećam se da sam prošle godine došao u svlačionicu, vidio Samuela Eto'oa i Dembu Ba i rekao 'Whoah! Što se ovdje događa?' Ali, nema problema. Brojni klubovi su zainteresirani za mene. U ovoj fazi karijere moram paziti na svoje poteze. Moram odigrati dobro svjetsko prvenstvo. To je vrlo interesantno svim igračima koji traže transfer. A ja moram biti jedan od njih. U Chelseau znaju moje stajalište." rekao je Lukaku novinarima.