Francuski reprezentativni vratar Hugo Lloris potpisao je novi petogodišnji ugovor s londonskim Tottenhamom, u kojem je odradio dvije protekle sezone, nakon čega se počelo govoriti o interesu nekih drugih klubova.


Međutim, dvadesetsedmogodišnji vratar je odlučio ostati na White Hart Laneu, što je važna vijest za novog menadžera Mauricija Pochetina.

"Razgovarao sam s predsjednikom i znam da je klub ambiciozan kao i uvijek. Jako je važno to što se u klubu osjećam kao kod kuće, a i moja obitelj se osjeća dobro ovdje. Uživam u sjajnom odnosu s klubom i navijačima. Dolazak Mauricija Pochetina je također važan. Imam dobar osjećaj kad se radi o njemu. On je također ambiciozan. Što se mene tiče sve je jasno i potpisao sam novi ugovor jer vjerujem klubu i siguran sam da ćemo napredovati." rekao je Lloris za službenu stranicu kluba.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Tottenham je prošle sezone propustio izboriti plasman u Ligu prvaka, ali Lloris je i dalje otpimističan kad je u pitanju budućnost kluba.

"Prošla sezona nije bila onakva kakvoj smo se nadali, ali i dalje smo uspjeli osvojiti šesto mjesto u ligi. Znamo gdje se moramo popraviti, u klubu to također znaju i postoji pravi osjećaj povjerenja između kluba i igrača." dodao je Lloris, koji je od dolaska iz Lyona u kolovozu 2012. godine za Tottenham odigrao 78 utakmica.