Iako se većina navijača Liverpoola slaže u ocjenama kako klub ovog ljeta nije doveo pravu zamjenu za Luisa Suareza, menadžer Brendan Rodgers je optimističan te najavljuje borbu za trofeje.


U svojoj prvoj sezoni Rodgers je Liverpool odveo tek do sedmog mjesta na premierligaškoj ljestvici, da bi sezonu kasnije do posljednjih kola bio u borbi za naslov prvaka i na kraju završio kao drugoplasirani. Jedini dalji napredak bio bi i konačno osvajanje titule prvaka, no konkurencija nikad nije bila jača.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Ipak, Rodgers kaže: "Naša očekivanja ove sezone su osvajanje trofeja. To je ono što ćemo pokušati ostvariti ove sezone. Kad sam potpisao prvi ugovor s Liverpoolom moja koncentracija je bila usmjerena samo na to da vratim momčad u Ligu prvaka, jer smo osjećali da bi to vratilo klub tamo gdje pripada i da bi to klubu donijelo više resursa. Taj smo cilj ostvarili.

Sada, kada filozofija unutar momčadi počinje biti definirana, sljedeći cilj nam je osvajanje trofeja. Za mene kao trenera je najvažniji kontinuirani napredak. Jako je važno da na temeljima dobre sezone, u kojoj smo se plasirali među prve četiri momčadi i zamalo propustili osvojiti naslov prvaka, možemo ponovno krenuti dalje.

Uspjeh je za nas meta koja se kreće - moramo se i mi nastaviti kretati, davati svoj maksimum, a očekivanja Liverpoola su uvijek pobjede. To je ono što ćemo tražiti ove sezone."