Menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal mogao bi odlučiti kako u završnici prijelaznog roka više neće dovoditi pojačanja, iako se taj klub još uvijek povezuje s nekoliko igrača, prije svih s veznjacima iz talijanske lige Kevinom Strootmanom i Arturom Vidalom, ali i braničem dortmundske Borussije Matsom Hummelsom.


Nizozemac kaže kako želi igračima koje trenutno ima na raspolaganju dati priliku da dokažu svoju vrijednost prije nego što se odluči za dovođenje dodatnih pojačanja, uz trojicu igrača koji su već stigli na Old Trafford ovog ljeta.

"Želim dati trenutnim igračima iskrenu priliku. Pobjeđujemo sve po redu i možda nam nisu ni potrebni novi igrači. U svakom slučaju, prijelazni rok traje još mjesec dana." rekao je Van Gaal na konferenciji za novinare.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


United će večeras u Michiganu pred preko sto tisuća gledatelja odigrati prijateljsku utakmicu protiv europskog prvaka Reala, a donedavni nizozemski izbornik kaže kako želi pobjeđivati, čak i u pripremnim utakmicama.

"Ja želim pobjede. Ja sam trener koji želi pobjeđivati, a i United je klub koji je na to naviknut, tako da mislim da će moji igrači pokazati takav stav." dodao je Van Gaal.