Menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal je priznao kako u njegovoj momčadi nedostaje krilnih napadača kalibra argentinskog reprezentativca Angela Di Marije, čiji je transfer u Paris Saint-Germain propao zbog visokog odštetnog zahtjeva madridskog Reala.


Manchester United je također jedan od klubova s kojima se Di Maria povezuje ovog ljeta, a trojac krilnih napadača koje van Gaal trenutno  ima na raspolaganju - Ashley Young, Nani i Antonio Valencia, nisu uvjerili Nizozemca da mogu iznijeti sezonu koja je pred njima na pravi način.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Dvadesetšestogodišnji Argentinac bi na kraju oipak mogao preseliti na Old Trafford, nakon što je Van Gaal priznao kako je klub u situaciji da može srušiti svoj rekord kad su transferi u pitanju.

"Strategija je Manchester Uniteda da to čini. U ovom trenutku imamo pet klasičnih napadača i četiri 'desetke', ali nemamo krilne napadače koji će nam donijeti širinu u napadu. Ili, da kažem drugačije, nemamo krilne napadače najviše razine, poput Ronalda ili Di Marije ili nekog takvog. Dakle, moram igrati na drugačiji način i to ste već vidjeli. Ja kupujem igrače samo kad mislim da moram kupovati i na poziciji na kojoj je to nužno." rekao je Van Gaal.