Menadžer Manchester Citya Manuel Pellegrini je potvrdio kako će taj klub do kraja mjeseca vjerojatno prodati srpskog reprezentativnog braniča Matiju Nastasića, kao i bivšeg mladog engleskog reprezentativca Micaha Richardsa.


Dvadesetjednogodišnji Nastasić je s dolaskom Pellegrinija na klupu pao u drugi plan, a s ovoljetnim dolaskom Eliaquima Mangale šanse da će dobiti minutažu svedene su na minimum, pa je Pellegrini spreman pustiti ga iz kluba.

"Matija treba minutažu. Mi na toj poziciji već imamo kvalitetne igrače, Demichelisa, Kompanya, Mangalu i Boyatu. Stoga ćemo u sljedećih nekoliko dana vidjeti što će se dogoditi s Nastasićem. On je kvalitetan igrač, ali ima ponude i mislim da je za njega najbolje da ode u klub u kojem će igrati. Imamo vremena do kraja kolovoza da vidimo kakve ćemo ponude dobiti za njega." rekao je Pellegrini.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Osim interesa Arsenala, za bivšeg nogometaša Fiorentine interes je pokazao i talijanski prvak Juventus, a tko god ga bude želio dovesti, neće platiti manje od 15 milijuna eura odštete.

Slična je situacija i s Micahom Richardsom, za kojeg je Pellegrini rekao: "On želi igrati više. Imao je ponudu za produženje ugovora, ali nije to želio."

Na izlaznim vratima Etihada su još dvojica igrača: "Imamo tri ili četiri igrača viška - Scott Sinclair i John Guidetti su također kvalitetni igrači - ali ja ne volim imati toliko veliki broj igrača u momčadi. Mislim da su 22 igrača dovoljna, ako su svi kvalitetni. Dobro je da svi igrači u momčadi imaju priliku za igru." zaključio je Pellegrini.

Pellegrini je otkrio i kako je bosanskohercegovački reprezentativac Edin Džeko sljedeći na redu za produženje ugovora, nakon što je to ovog ljeta već napravio veliki broj prvotimaca.

Dvadesetosmogodišnji napadač bi uskoro trebao staviti svoj potpis na novi petogodišnji ugovor, nakon što je od dolaska iz Wolfsburga 2011. godine postigao 46 golova u 109 premierligaških utakmica.


Kladite se na englesku Premier ligu i uzmite 100€ bonusa!