Bosanskohercegovački reprezentativac Edin Džeko potpisao je novi četverogodišnji ugovor s engleskim prvakom Manchester Cityem, kao što je to prije nekoliko dana i najavio menadžer Manuel Pellegrini.


Nakon što je potpisao ugovor do ljeta 2018. godine Džeko je izjavio kako mu nikad nije ni pala na pamet mogućnost odlaska u neki drugi klub. Za službenu stranicu Manchester Citya Džeko je izjavio:


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Doista sam sretan ovdje u Cityu - ovo mi je postao drugi dom, tako da mi je odluku o produženju ugovora bilo lako donijeti. Znao sam od početka kad sam došao ovdje da želim ovdje dugo ostati - ne vidim gdje bi mi moglo biti bolje nego ovdje. Savršeno sam se prilagodio na život ovdje, poznajem svoje suigrače, klub, momčad, vrlo dobro i osjećam da mogu još više napredovati.

Tijekom posljednje tri i pol godine smo zajedno stvarali povijest, ali osjećam kao da smo tek na početku nečega doista posebnog. Još je puno ciljeva koje želim ostvariti u svojoj karijeri i vjerujem da sam na savršenom mjestu kako bih to ostvario."

Dvadesetosmogodišnji napadač je u City stigao iz Wolfsburga u siječnju 2011. godine.


Dobro poznajete nogomet? Uzmite 100€ bonusa i zaradite klađenjem!