Menadžer Arsenala Arsene Wenger je najavio mogućnost dovođenja novog pojačanja u vezni red nakon što je na neko vrijeme ostao bez kapetana Mikela Artete, koji je ozlijedio gležanj u utakmici pretkola Lige prvaka protiv Bešiktaša u utorak.


Za sada nije poznato koliko će dugo izbivati Španjolac, ali sigurno je kako će propustiti utakmicu protiv svog bivšeg kluba Evertona sljedećeg vikenda, kao i uzvratni susret protiv turskog kluba sljedećeg tjedna.

"Ako se pokaže da će Arteta duže izbivati zbog ozljede, to će nas dovesti u situaciju da moramo biti kreativni. Nismo u pretjeranoj žurbi, ali smo otvoreni za mogućnost pojačavanja u defanzivnom dijelu veznog reda." rekao je Wenger.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


O mogućnosti odlaska nekih igrača prije kraja prijelaznog roka, Wenger je rekao kako ni za jednog od njegovih igrača za sada nije stigla konkretna ponuda u klub.

Najavio je kako će tijekom sezone i mladi igrači, poput Joela Campbella, dobiti priliku za igru.

"Nismo imali ponude za prodaju nijednog igrača. Joel Campbell još nije dobio svoju priliku, ali imat će je. Imamo mladih igrača, a to znači da svake godine mogu biti sve bolji." dodao je Wenger.


Kladite se na englesku Premier ligu i uzmite 100€ bonusa!