Iskritiziravši poteze svog kluba na tržištu igrača ovog ljeta Cristiano Ronaldo je razljutio klupske čelnike, ali i razveselio navijače, koji se uglavnom slažu s njim, no novom izjavom kako bi se volio vratiti u Manchester United razljutio je i jedne i druge, iako je naglasio kako ne namjerava u skorije vrijeme napustiti Real.


Portugalac je s uspjehom nosio dres Uniteda do 2009. godine, kad je preselio na Santiago Bernabeu i obukao dres madridskog Reala, s kojim ima još četiri godine ugovora.

"Ja volim Manchester United. Svi to znaju. Rekao sam to puno puta. Manchester je u mom srcu. Ostavio sam tamo puno dobrih prijatelja, navijači su fantastični i volio bih se vratiti jednog dana.

Sretan sam u Realu i imam još četiri godine ugovora, ali nikad ne znate što će se dogoditi u budućnosti, jer sam u Manchesteru imao nevjerojatan tretman. Doista sam uživao biti u Manchester Unitedu." izjavio je Ronaldo.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Osvajač Zlatne lopte za prošlu godinu i nedavno proglašeni najbolji igrač Europe za prošlu sezonu je uvjeren kako će se United uskoro vratiti na pravi put, s kojeg je skrenuo odlaskom Alexa Fergusona u mirovinu u svibnju 2013. godine. Angel Di Maria i Radamel Falcao najzvučnija su imena među pojačanjima koja su ovog ljeta stigla na Old Trafford, a Ronaldo je uvjeren kako će i rezultati uskoro stići.

"Vjerujte mi, oni će ponovno biti dobra momčad, siguran sam u to. To je sjajan klub. Takve stvari se mogu dogoditi, ima loših i dobrih trenutaka. Manchester United trenutno prolazi kroz loše razdoblje. Prošla sezona je bila užasna, a no ova nije počela ništa bolje.

Mislim da su napravili dobar posao dovođenjem Di Marije i Falcaa. Mislim da će momčad s njima biti puno volja. Želim ih vidjeti kako igraju bolje, jer je to tako fantastičan klub i zaslužuju biti bolji. Falcao je vrlo dobro pojačanje. On je vrlo dobar igrač. On će biti fantastična kupovina.

Manchester United nije dobro započeo novu sezonu, dva boda iz tri utakmice, tako da im trebaju kvalitetni igrači, a Falcao to jeste. I Di Maria, također." dodao je Ronaldo.


Dobro poznajete nogomet? Uzmite 100€ bonusa i zaradite klađenjem!