Argentinski reprezentativac Marcos Rojo konačno je ovog tjedna dobio radnu dozvolu za igranje u engleskoj Premier ligi, te se sada veseli mogućnosti skorog debija u dresu Manchester Uniteda, koji bi mogao uslijediti već sljedećeg tjedna.


Argentinac je krajem kolovoza iz lisabonskog Sportinga preselio u Manchester United, ali s obzirom da nema državljanstvo Europske Unije, proces dobivanja radne dozvole potrajao je i više od očekivanja.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Rojo bi ipak mogao debitirati u nedjelju 14. rujna, kad Manchester United na Old Traffordu dočekuje Queens Park Rangers.

"Očajnički želim istrčati na teren i zaigrati, jer još nisam dobio priliku kročiti na Old Trafford. Jako sam sretan što sam došao u Manchester United, jedan od najvećih klubova na svijetu, gdje dijelim svlačionicu s igračima poput Waynea Rooneya, Robina van Persiea i Angela Di Marie, a sada i Radamela Falcaa. Ovo je vrlo značajan korak u mojoj karijeri kao igrača i kao osobe. Sve što mi se dogodilo od Svjetskog prvenstva je bilo poput sna." izjavio je Rojo za argentinske medije.


Dobro poznajete nogomet? Uzmite 100€ bonusa i zaradite klađenjem!