Nogometaš Arsenala Theo Walcott, koji je izvan terena zbog ozljede punih devet mjeseci, nada se povratku u akciju u sljedećih nekoliko tjedana, a kaže kako je uvjeren da će se nakon rada na snazi i jačanju mišića vratiti brži i jači nego ikada.


Dvadesetpetogodišnji krilni napadač nije klonuo duhom zbog tako dugog izbivanja s terena ni zbog činjenice da je zbog ozljede propustio i Svjetsko prvenstvo u Brazilu, nego tvrdi kako mu je odmor od svakodevnih obveza godio.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Život je posljednjih mjeseci bio zaprvo vrlo dobar. Znam da je malo čudno to čuti i naravno da ozljede uvijek razočaraju čovjeka, ali ja na to gledam znajući da ne možete promijeniti činjenicu da ste ozlijeđeni. Jednostavno morate gledati naprijed i raditi na rehabilitaciji što je napornije moguće.

Bilo je puno dugih dana tijekom rehabilitacije, posebno tijekom ljeta kad u trening centru nije bilo drugih igrača, ali pozitivna stvar za mene je to što sam mogao provesti puno vremena sa svojom obitelji, budući da smo tijekom normalne sezone često dugo na putovanjima i u hotelima.

Činilo se kako je vrijeme jednostavno proletjelo, jer su se događale druge stvari u životu, poput rođenja novog djeteta, što učini da vrijeme leti. To je kliše, ali je istina.

Znao sam od početka koliko će dugo trajati rehabilitacija, znao sam da će mi trebati oko devet mjeseci. Ali prišao sam tome s namjerom da uživam i to sam i činio. To mi je dalo priliku da radim na svojim nogama i ojačam mišiće. U svakom slučaju, nadam se da ću se vratiti na teren jači i brži." rekao je Walcott za službenu stranicu Arsenala.


Dobro poznajete nogomet? Uzmite 100€ bonusa i zaradite klađenjem!