Vezni nogometaš Chelsea Eden Hazard tvrdi kako nema planova za skori odlazak sa Stamford Bridgea, rekavši kako eventualni prelazak u Paris Saint-Germain, o kojem se često špekulira, nije u njegovim planovima.


Belgijski reprezentativac je posebno česta tema špekulacija bio krajem prošle sezone, kad se govorilo o interesu Paris Saint-Germaina za njegove usluge, ali menadžer Chelsea Jose Mourinho je ovih dana potvrdio kako su započeli pregovori oko produženja njegovog ugovora s londonskim klubom.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Paris Saint-Germain je u istoj klasi kao i Chelsea. Ali, da biste bili top klub, morate osvojiti Ligu prvaka. Meni je dobro u Chelseau i tu želim nastaviti napredovati. Paris Saint-Germain mi nije u mislima." rekao je Hazard za francuski Canal+.

Hazard je priznao kako bi se jednog dana ipak mogao vratiti u Francusku, ali samo u Lille, klub u kojem je proveo prvih pet godina svoje karijere.

"Povratak u Ligue 1? Možda jednog dana. Ali samo u Lille. Ligue 1 je velika europska liga, ali nije najbolja. To je liga za mlade igrače." dodao je Hazard.


Dobro poznajete nogomet? Uzmite 100€ bonusa i zaradite klađenjem!