Engleski premierligaš Liverpool potvrdio je danas kako je dvadesetpetogodišnji engleski reprezentativni napadač Daniel Sturridge, koji je izvan terena više od mjesec dana zbog ozljede zadnje lože, potpisao novi višegodišnji ugovor.


"Osjećaj je sjajan. Ovo je veliki, veliki dan u mom životu, kad se obvezujem da ću ovom klubu dati svoje najbolje godine, koje tek dolaze. Zahvalan sam na prilici koju mi je klub pružio i to je razlog zbog kojeg sam svoju budućnost vezao uz Liverpool. Svi su uvijek bili sjajni prema meni, od navijača, preko klupskog osoblja do igrača, tako da je ovo bila lagana odluka. Sretan sam time kako sve ide." rekao je Sturridge.

Nekadašnji nogometaš Manchester Citya je u Liverpool stigao iz Chelsea u siječnju prošle godine, a od tada je odigrao 52 utakmice i postigao 36 golova.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Puno je stvari s kojima sam sretan kako su prošle do sada, ali puno toga tek treba doći. Još nisam pokazao sve što mogu, ono što sada radim je samo početak. Možda sam odigrao neke dobre utakmice i postigao neke dobre golove, ali ovo je doslovno samo početak onoga što mogu pokazati.

Ne osjećam da sam doista pokazao što mogu napraviti kao nogometaš. Veselim se napornom radu, treninzima, utakmicama i svemu ostalome i veselim se budućnosti. Bili smo vrlo blizu uspjeha prošle sezone i bila je gorka pilula prihvatiti to da nismo osvojili ligu, ali to je bila samo naznaka onoga što će navijači tek vidjeti - ali nadam se da ćemo ovog puta osvojiti trofeje.

Svi su opsjednuti time da žele uspjeh i da budu pobjednici. To je ono što mi jesmo - to je Liverpoolov način." dodao je Sturridge.


Dobro poznajete nogomet? Uzmite 100€ bonusa i zaradite klađenjem