Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers kaže kako nije zabrinut zbog špekulacija oko mogućeg odlaska Raheema Sterlinga, koje nisu prestale ni nakon što je nedavno potpisao novi ugovor do 2017. godine.


Devetnaestogodišnji nogometaš je prema pisanju engleskih medija na meti europskog prvaka Reala, kao i francuskog prvaka Paris Saint-Germaina, pa je moguće da Sterling uskoro dobije još bogatiji ugovor od sadašnjeg, vrijednog oko 38.000 eura tjedno.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Rodgers je uvjeren kako će Sterling ostati u klubu, te kaže: "On ima dobrog agenta koji shvaća da je ovo savršen klub za njega. To nije neki veliki problem za nas. Izvršni predsjednik Ian Ayre je razgovarao s njegovim zastupnicima i prilično je opušten. Klub surađuje s njegovim agentom, tako da je sve mirno."

"Dečko je sasvim sretan ovdje i ne razmišlja o bilo čemu drugome osim o nastavku igranja za Liverpool. Također, i o nastavku svog razvoja, jer još uvijek ima puno prostora za napredak, a ovo je najbolje mjesto za to. Njegovi zastupnici to poštuju i klub to cijeni. Stoga će sve biti sređeno na vrijeme." dodao je Rodgers.


Dobro poznajete nogomet? Uzmite 100€ bonusa i zaradite klađenjem