Tridesetdvogodišnji vratar londonskog Chelsea Petr Cech najavio je kako bi mogao uskoro napustiti redove ovog kluba, nakon što ga je belgijski reprezentativac Thibaut Courtois izgurao iz prve momčadi.


Mladi Belgijac se vratio na Stamford Bridge nakon tri sezone na posudbi u madridskom Atleticu i odmah zauzeo mjesto ispred gola, dok je iskusni Čeh preselio na klupu, čime nije posebno impresioniran.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Mislim da me u Chelseau dovoljno dobro poznaju kako bi znali da ovo definitivno nije situacija kakvu sam zamišljao. S mislima na reprezentaciju i Europsko prvenstvo 2016. godine, nemam vremena sjediti na klupi i ne igrati. Nisam još razgovarao ni sa kim u klubu, ali ako se moja situacija ne počne popravljati, htjet ću to riješiti." rekao je Cech za češki radio.

Cech je u nedjelju zamijenio Courtoisa u utakmici protiv Arsenala nakon što je ovaj zaradio ozljedu glave, ali dvadesetdvogodišnji vratar se već osjeća dobro i spreman je zauzeti mjesto na terenu nakon reprezentativne stanke.

Cech je karijeru započeo u Viktoriji iz Plzena, a u Chelsea je stigao iz Rennesa 2004. godine i od tada za londonski klub upisao 327 ligaških utakmica.


Dobro poznajete nogomet? Uzmite 100€ bonusa i zaradite klađenjem