Srpski krilni nogometaš Lazar Marković ovog je ljeta stigao u Liverpool kao dio plana da se s više kvalitetnih igrača nadoknadi odlazak Luisa Suareza iz kluba. Do sada je upisao šest nastupa, a iako su njegove igre naišle na određene kritike, on ne gubi vjeru u svoje mogućnosti.


"Znate kako idu stvari u nogometu, za sada se dobro prilagođavam. Trebat će mi još neko vrijeme, ali sve u svemu osjećam se dobro. Osjećam se sjajno ovdje i svi su odlični prema meni. Ne mogu poželjeti više od toga. Sretan sam i to je najvažnije. Moj suigrač je legendarni Steven Gerrard, navijači me vole, a Anfield je sjajan. Ali kao što sam rekao, treba mi još malo vremena." rekao je Marković novinarima u Srbiji.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


S obzirom da se radi o dvadesetogodišnjaku, sigurno je kako je prerano reći da su u Liverpoolu promašili s njegovim dovođenjm. Pred bivšim nogometašem Benfice i Partizana je razdoblje u kojem tek treba pokazati i dokazati svoju vrijednost,  a činjenica da se osjeća sretno u novom klubu zasigurno će mu u tome pomoći.

Prelazak iz portugalske lige u englesku Premier ligu nije mali korak u karijeri i trebat će mu neko vrijeme da se navikne na igranje protiv puno jačih i čvršćih obrana, no u klubu se nadaju da će već u drugom dijelu sezone biti na očekivanoj razini i pružati ono što se od njega očekivalo kad je dovođen u ljetnom prijelaznom roku.


Dobro poznajete nogomet? Uzmite 100€ bonusa i zaradite klađenjem