Kontroverzni talijanski napadač Mario Balotelli kaže kako će razmisliti o tome da nešto na sebi treba promijeniti tek kada ga klinci počnu ignorirati. Napadač Liverpoola je za Talksport.com govorio o putu svoje karijere i o tome kako se nosi s konstatnim kritikama od strane medija.


"Svakog jutra, kad se probudim, pomislim da su ljudi možda jučer govorili ružne stvari o meni. Ali onda vidim djecu kako mi prilaze, kao danas, i pomislim da mi ipak ne ide tako loše. Mogao bih biti bolji - naravno, mogao bih biti puno bolji, ali djeca su prirodna, oni su iskreni. Ako vas ne vole, neće vam ni prilaziti.

Stoga, kad ih vidim kako mi stalno prilaze, to znači da ne mogu biti tako loš, ni kao nogometaš ni kao osoba. Kad klinci prestanu tražiti moj autogram, sliku ili bilo što, onda ću možda početi razmišljati o tome da trebam nešto na sebi promijeniti. Zato volim djecu. I pse." rekao je Balotelli.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Balotelli je otkrio i kako se zaljubio u nogomet kao dijete, te izrazio svoju želju da te osjećaje održi živima.

"Nogomet mi je uvijek značio slobodu. Izađem na teren i radim što god poželim. Sjećam se da sam bio vrlo mlad kad sam odlazio igrati u park s prijateljima. Uvijek sam dolazio u posljednji trenutak i uvijek je momčad za koju sam igrao pobjeđivala. Druga momčad nikad nije htjela da igram.

Ali ja sam se uvijek osjećao slobodno, a tako je i danas. Na terenu razmišljate samo o onome što se događa na terenu. Morate pokušati sve kako biste napravili ono najbolje. Ako prođe, prođe. Nekad, kao u ovom razdoblju sada, ne ide tako dobro. Ali nastavite pokušavati i stvari dođu na svoje mjesto. To nije tako teško psihološki." dodao je Balotelli.