Španjolski reprezentativac Diego Costa propustio je posljednje dvije utakmice Chelsea, no mogao bi biti spreman za nedjeljni premierligaški derbi protiv Manchester Citya, potvrdio je menadžer londonskog kluba Jose Mourinho.


Mourinho se svakako nada kako će imati Costu na raspolaganju, s obzirom na njegovu sjajnu formu u dosadašnjem dijelu sezone, ali i činjenicu da je ozlijeđen i njegova zamjena Loic Remy, koji sigurno neće biti spreman do nedjelje.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Diego ima šanse da bude spreman, ima malo šanse. Remy, nema šanse. Diego ima malo šanse, kao i Mikel i Ramires. Jedini za kojeg mogu potvrditi da nema šanse je Remy. Svašta mu se dogodilo. Imao je ozljedu zadnje lože, a onda je morao u bolnicu zbog groznice, koju nismo uspjeli drugačije riješiti. To je bilo prije Maribora. Svakako ne bi bio spreman za Maribor zbog ozljede, ali bolest je još i usporila njegov oporavak, jer ga nismo htjeli imati bolesnog u trening centru. Stoga su liječnici morali ići kod njega kući. Danas je trenirao individualno, ali još nije trenirao s nama. Ne kažem da može igrati, ali kažem da pokušavamo osposobiti ga. Vidjet ćemo što će se dogoditi do nedjelje." rekao je Mourinho.

Ukoliko Costa ne bude spreman, njegovo će mjesto u vrhu napada vjerojatno zauzeti Didier Drogba, iako se od bolesti u međuvremenu oporavio i Andre Schürrle.