Menadžer Chelsea Jose Mourinho je izrazio svoje nezadovoljstvo izvedbom onih igrača koji su do sada imali manje prilika za igru u sinoćnjoj utakmici liga kupa protiv Shrewwsbury Towna, koju je njegova momčad dobila u završnici susreta.


Didier Drogba je doveo goste u vodstvo, domaći su izjednačili u 77. minuti preko Andrewa Mangana, da bi Chelsea do pobjede došao zahvaljujući autogolu Jermainea Grandisona u posljednjim minutama.

Mourinho je u ovoj utakmici odlučio odmoriti nekoliko standardnih prvotimaca, a priliku da se pokažu dati nekim igračima koji su do sada rjeđe igrali. Nadao se da će mu oni svojom izvedbom u ovoj utakmici otežati posao pri izboru postave za sljedeće utakmice, ali nakon svega je ostao razočaran.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Zabrinuo sam se kad su izjednačili. Shrewsbury se jako dobro borio. Kup natjecanja su takva. Ja od svojih igrača očekujem da mi donesu probleme. Ja volim probleme. Ali puno njih to nije napravilo i tako su mi olakšali izbor pred utakmicu u subotu." rekao je Mourinho.

Posebne je pohvale Mourinho uputio na račun tridesetšestogodišnjeg napadača Didiera Drogbe, koji je bio strijelac u trećoj utakmici u nizu, te vjeruje kako mladi igrači mogu puno toga naučiti iz njegove dugovječnosti.

"Bio sam zabrinut kad su izjednačili, ali prošli smo dalje, a Didier je dao svoj veliki doprinos tome. Nadam se da će on biti spreman za vikend, ali morat ćemo pričekati i vidjeti, jer je trenutno njegov karakter jači od njegovog tijela. Možda je i za ono što je napravio u ovoj utakmici zaslužniji njegov karakter nego tijelo. To je ono što igrača čini posebnim i svaki od ovih mladih igrača može biti sretan što igra pored njega i uči od njega." dodao je Mourinho.