Od odlaska u igračku mirovinu bivši vezni nogometaš Manchester Uniteda Paul Scholes pretvorio se u kritičara svega i svačega, pa je tako stigao red i na novog menadžera njegovog bivšeg kluba Louisa van Gaala, za čiji učinak kaže kako nije dovoljno dobar.


Ne treba biti previše pametan kako bi se zaključilo da za klub renomea Manchester Uniteda trinaest osvojenih bodova iz prvih deset kola nije ostvarenje vrijedno divljenja. United u subotu na svom terenu dočekuje Crystal Palace nakon najgoreg ulaska u sezonu nakon 1986. godine.

U svojoj kolumni za današnje izdanje lista Independent, Scholes je napisao kako je izvedba u tijesnom porazu od gradskog rivala Citya proteklog vikenda bila ispod očekivanih standarda.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Rezultat protiv Citya možda izgleda bolje nego prošle sezone, ali izvedba u prvih pola sata utakmice je bila uistinu loša. To je Manchester United. Jednostavno nije dovoljno dobro igrati dobro 20 minuta i izgubiti. Louis van Gaal priča o napretku. Ja sam očekivao da će United imati bolji učinak do ove faze sezone. Pod Davidom Moyesom prošle sezone je United osvojio 17 bodova u prvih deset utakmica. Ovog puta, nakon što su preko ljeta potrošili 150 milijuna funti, imaju 13 bodova iz deset utakmica." poručio je Scholes.

"Ja sam zabrinut da je raspoloženje među igračima Uniteda pomalo loše. Osjeća se utučenost u momčadi. Uz sve to i uz poštovanje prema Southamptonu i West Hamu, treće i četvrto mjesto su doista tu da ih se uzme." dodao je Scholes.