Velški reprezentativac Aaron Ramsey bio je jedan od najkritiziranijih igrača Arsenala nakon ispuštene pobjede protiv Anderlechta u Ligi prvaka, a da nije bio zadovoljan njegovim ponašanjem u toj utakmici potvrdio je i menadžer Arsene Wenger.


Bivši vezni nogometaš Liverpoola i njemačke reprezentacije Dietmar Hamann je, analizirajući utakmicu za Sky Sport, izdvojio Ramseya kao krivca za izgubljena dva boda, optuživši ga da je razmišljao samo o tome kako postići gol, dok ga dobrobit momčadi nije zanimala.

Čini se kako se s njim slaže i Wenger, koji kaže kako Ramsey mora naučiti posložiti prioritete i učiti iz svojih pogrešaka.

"On mora posložiti svoje prioritete na pravi način. On mora pomagati momčadi, nije sve u postizanju golova." rekao je Wenger, koji ne očekuje da će način na koji je njegova momčad završila utakmicu protiv Anderlechta u utorak ostaviti traga pred susret sa Swanseaem u nedjelju.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"To je bio šok, ali sve u svemu znamo da možemo postići golove i igrati bolje u obrani. Možemo puno toga naučiti iz onoga što se dogodilo. Podsvjesno smo mislili da je utakmica kod 3:0 već gotova, a to je rijetko istina. Raspoloženje u momčadi je pozitivno, negativnosti ne utječu na nas. Nismo sretni kad ne pobijedimo, ali tako je kako je." rekao je Wenger.

Francuz nije želio otkriti hoće li Theo Walcott protiv Swansea po prvi put ove sezone započeti utakmicu, a kaže kako mu ne smeta to što je Walcotta engleski izbornik Roy Hodgson, kojega je ranije često kritizirao u sličnim situacijama, pozvao u reprezentaciju: "Theo je u momčadi. On može započeti uakmicu ako ja tako odlučim. Njemu treba minutaža. Roy Hodgson je slobodan učiniti sve što želi."